Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je streda 4. septembra 2024, meniny má Rozália a zajtra Regína.

Do STD Domaša Tour ostáva 4 dni.

Jánske slávnosti v obci aj tento rok


17.06.2011 | Jánske slávnosti v obci Kvakovce budú aj tento rok, avšak v skromnejšom režime.   Program pre občanov obce by mal byť v sobotu, 25. júna. Ľudí by mala zabávať ľudová hudba, ale tiež country kapela, ktorá vyučuje country tance. Malo by ísť o úplnú novinku, ´pretože takýto hudobný žáner na Jánskych dňoch ešte nebol. Obec pripravuje podujatie v spolupráci so spolkom červeného kríža.

Pripravujú sa tiež súťaže pre deti a keď sa to podarí, deti by sa mali dočkať prekvapenia, ktoré momentálne nebudeme špecifikovať, pretože je to v štádiu riešenia.

 

Prečo budú Jánske dni skromnejšie?

 

Situácia je dnes taká, že bývalý starosta obce p. Vladislav Kolesár poslal nedostatočné vyúčtovanie minuloročných Jánskych slávností a reálne hrozí, že naša obec Kvakovce príde o viac ako 1,2 milióna korún. Vo vyúčtovaní bolo nájdené také množstvo nedostatkov, že situácia je naozaj veľmi vážna. Bývalý starosta p. Kolesár odmieta dokončiť projekt, ktorý sám riadil a za ktorý plne zodpovedá on a preto celá vec môže skončiť na súde v prípade, že obci Kvakovce vzniknú škody z dôvodu jeho neodborného postupu. O riešení situácie vás budeme informovať.