Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je streda 4. septembra 2024, meniny má Rozália a zajtra Regína.

Do STD Domaša Tour ostáva 4 dni.

Novozvolení poslanci obce Kvakovce dnes zložili sľub


02.01.2015 | Bývalý starosta obce Kvakovce p. Ján Tutko nezvolal Ustanovujúce zasadnutie obecného zastupiteľstva tak, ako mu to ukladá zákon 369/1990 o obecnom zriadení t.j. do tridsiatich kalendárnych dní od volieb. Preto sa Ustanovujúce zastupiteľstvo konalo zo zákona na tridsiaty pracovný, t.j. dnes, dňa 2. januára 2015, na ktorom zložili sľub novozvolení poslanci obce. Čítajte ďalej. 

 

Dnes, t.j. dňa 2. januára o 10.00 hodine sa v priestoroch obecného úradu v Kvakovciach konalo Ustanovujúce zasadnutie obecného zastupiteľstva a prítomnosti predsedníčky Miestnej volebnej komisie Mgr. Aleny Matejovej. 


Zasadnutie otvoril a viedol starosta obce Mgr. Radovan Kapraľ, ktorý zložil Sľub starostu dňa 12.12.2014 za prítomnosti exstarostu p. Jána Tutka. 


Za poslancov obce boli zvolení títo kandidáti: 


1. Mgr. Radovan KAPRAĽ

 

2. Ing. František TOMKO

 

3. Ing. Katarína ŠVECOVÁ

 

4. Anna JANEVOVA

 

5. Juraj ARENDÁŠ


Keďže Mgr. Radovan Kapraľ bol zovlený aj za starostu aj za poslanca, uplatnil si mandát starostu obce. Všetci ostatní novozvolení poslanci zložili sľub poslanca obecného zastupiteľstva a teda sa stali poslancami obce Kvakovce na obdobie 2015 - 2019. 


Namiesto Mgr. Radovana Kapraľa za poslanca nastúpi prvá náhradníčka, ktorá sa umiestnila pod čiarou. Jedná sa o Jaroslavu Jakubčákovú. 


Kontaktné údaje na novozvolených poslancov nájdete v kolonke Obec, obecné zastupiteľstvo.