Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je streda 4. septembra 2024, meniny má Rozália a zajtra Regína.

Do STD Domaša Tour ostáva 4 dni.

OZNAM pre všetky organizácie a spolky na území obce Kvakovce


13.01.2015 | V priestoroch bývalej materskej školy na prvom poschodí bola vytvorená spoločenská miestnosť pre všetkých občanov obce Kvakovce. Mala by slúžiť organizáciám pôsobiacim na území obce, klubom dôchodcov a každému, kto o to požiada bezplatne. Čítajte ďalej. 

 

 

Priestory bývalého kultúrneho domu sú v zime nevytápané a sú nevhodné na bežné stretávanie sa občanov. 

 

Práve z tohto dôvodu bola z rozhodnutia starostu obce Kvakovce Mgr. Radovana Kapraľa vytvorená kultúrno-spoločenská miestnosť v priestoroch budovy obecného úradu na prvom poschodí.

 

Táto miestnosť aj napriek tomu, že bola v zime vytápaná, neslúžila pre potreby občanov, ale bola využívaná ako samotka pre nepohodlných pracovníkov obce Kvakovce, čomu je koniec. 

 

Od pondelka, 12.1.2015 bola táto veľká miestnosť vyprataná a zmenená na spoločenskú miestnosť pre všetkých občanov obce Kvakovce. 

 

Ako získate kľúče od spoločenskej miestnosti na OcÚ? 

 

Každý spolok pôsobiaci na území obce Kvakovce, urbariát, klub dôchodcov, klub Červeného kríža, klub mládeže a podobne môže bez rozdielu požiadať o kľúče od spoločenskej miestnosti na obecnom úrade v Kvakovciach.

 

Každý spolok či organizica, ktoré požiadajú o kľúče od týchto priestorov ich dostanú. Systém bude fungovať rovnako, ako pri klubovni pre mládež.