Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je utorok 3. septembra 2024, meniny má Belo a zajtra Rozália.

Do STD Domaša Tour ostáva 5 dní.

Prieskum záujmu na denný stacionár pre dôchodcov


26.02.2016 | Obecný úrad robí prieskum záujmu na zriadenie denného stacionára v Kvakovciach, preto vyzýva všetkých mladých, aby informovali rodičov a starých rodičov a nahlásili predbežný záujem o pobyt v stacionári na obecný úrad. Počet osôb je totiž limitovaný. 

 

 

 

Čo to je stacionár?

Služby sú poskytované bezplatne. Klient - dôchodca si pripláca len 1,- EURO na obed, ak bude mať záujem o poskytovanie stravovania.

 

Je to miesto, kde sa budete môcť stretnúť so známymi, pri chutnom obede, kávičke alebo čaji zaspomínať, obnoviť priateľstva a kontakty.

 

Zaujímavo tráviť voľná čas, ktorý najmä v zimných mesiacoch plynie tak pomaly. Zahrať si v kolektíve spoločenské hry, naučiť sa práci s internetom, venovať sa ručným prácam a možno aj zacvičiť si. To všetko má aj iný význam. Je to istým spôsobom prevencia pred stratou pamäti, ktorá v seniorskom veku už tak neslúži.

 

Zamestnanci zariadenia Vám budú každý deň prirpavovať program. V dennom stacionári bude zabezpečené poskytovanie obedov za 1,- EURO a jedna masáž v mesiaci zdarma.

 

Budú pripravované rôzne prednášky na rôzne témy, napríklad s lekármi, psychológmi, prvánikmi, policajtmi a podobne. Témy budú prispôsobované aktuálnym problémom spoločnosti ako aj na základe Vašich podnetov.

 

Odkey by to bolo aktuálne? 

Denný stacionár by mohol začať fungovať od 1.1.2017

 

Nahláste predbežný záujem - miesta sú obmedzené

Vyzývame rodiny, aby na obecný úrad v lehote do 10. marca nahlásili predbežný záujem a mená osôb, ktoré chcú byť v dennom stacionári.