Pozor, vyhlásená výzva na obnovu domov po zemetrasení.

Dnes je streda 4. septembra 2024, meniny má Rozália a zajtra Regína.

Do STD Domaša Tour ostáva 4 dni.

Zástupkyňou starostu obce Kvakovce sa stala Anna JANEVOVÁ


12.01.2015 | Starosta obce Kvakovce Mgr. Radovan Kapraľ si vybral svojho zástupcu, lepšie povedané zástupkyňu. Svojim zastupovaním poveril dnes, dňa 12.1.2014 poslankyňu obecného zastupiteľstva p. Annu JANEVOVÚ (50). Čítajte ďalej. 


 

 

Od pondelka, 12. januára majú Kvakovce novú zástupkyňu starostu obce. Starosta pred voľbami uviedol, že jeho zástupcu mu určia občania obce Kvakovce a to tak, že za svojho zástupcu vymenuje toho poslanca, ktorý získa najväčší počet hlasov vo voľbách. 


Najviac hlasov získal Ing. František Tomko, ktorý ponuku na vykonávanie zástupcu odmietol s tým, že si chce spokojne užívať zaslúžený dôchodok, chce v tejto oblasti nechať priestor mladším ročníkom a on osobne chce  prispievať k rozvoju obce ako poslanec obecného zastupiteľstva a člen obecných komisií. 


Druhou v poradí skončila Ing. Katarína Švecová, ktorá ponuku na zástupkyňu starostu odmietla s tým, že vo veku 26 rokov by predsa rada začala pracovať ako poslankyňa obecného zastupiteľstva. 


Treťou v poradí skončila Anna Janevová, ktorá poverenie na zastupovanie starostu prijala a stala sa tak zástupkyňou starostu obce na volebné obdobie 2015 - 2018. 


Profil novej zástupkyne starostu obce


Anna JANEVOVÁ  má 50 rokov. V rekreačnej oblasti Domaša Dobrá vlastní a prevádzkuje Potraviny a Reštauráciu od roku 1993. Obyvateľkou obce Kvakovce je od roku 2010. V roku 2014 získala dôveru občanov obce Kvakovce a bola zvolená za poslankyňu obecného zastupiteľstva v obci Kvakovce.