Začala registrácia na Svätojánsky beh na Domaši Dobrej a cyklistické podujatie Okolo Domaše. 

Dnes je sobota 29. júna 2024, meniny má Peter a Pavol, Petra a zajtra Melánia.

Do začitaku prázdnin ostáva 2 dni.

350 & 280 kilometrov: tatranské, nedočkavé, aprílové, zasnežené cyklistické výjazdy


15.05.2015 | Fotoreport z mojich najnovších ultramaratónskych zážitkov naprieč našou rodnou zemou. Vitajte! Ak máte radi Slovensko, jeho krásy, a aspoň trochu cyklistiku, klikli ste správne :) Už tretí rok sa snažím priblížiť Vám našu krajinu z trochu inej, netradičnej perspektívy. Ak ste čítali môj blog aj po minulé roky, viete, že holdujem poriadne dlhým trasám v snahe vtesnať ich do čo najmenšieho časového úseku a táto vášeň pretrváva aj naďalej. Neznamená to však, že si krásy okolia patrične neužívam, práve naopak :)

 

Nový rok, nové cyklistické ciele a v neposlednom rade aj nové články. Od januára som najazdil pár tisíc kilometrov, ale čakal som na ten magický moment – posun zimného času na letný. Od toho dňa som kul plány na poriadne dlhý záťah a podarilo sa, hneď dvakrát v rozmedzí piatich dní. Ja som si to teda užil: slnko, vietor, sneh, blato, po rovine, z kopca, stále do kopca, ale hlavne s úsmevom na tvári. Dúfam, že si to aspoň trochu užijete aj vy, bonusom pre vás budú momentky zachytené priamo zo sedla.

 

Celý blog nájdete na http://mellen.blog.sme.sk/c/379875/350-280-kilometrov-tatranske-nedockave-aprilove-zasnezene-cyklisticke-vyjazdy.html.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát