Začala registrácia na Svätojánsky beh na Domaši Dobrej a cyklistické podujatie Okolo Domaše. 

Dnes je streda 19. júna 2024, meniny má Alfréd a zajtra Valéria.

Do začitaku prázdnin ostáva 12 dní.

Bohemia spieva Peter Lipa a Blues Connection


19.08.2021 | Bohemia spieva Peter Lipa a Blues Connection, 12.8. štvrtok o 18:30 hod

Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša.
Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.
 
 
19. augusta o 18:30 vystúpia: Peter Lipa a Blues Connection
 
 
 
 
Živé hranie je jeho favorizovaným spôsobom realizácie. Začínal v 60-tych rokoch v kultovom V-klube a neskôr od 1980 do 1995 spieval pravidelné Štvrtky v pamätnej Starej sladovni.
 
Jeho kariéru najlepšie mapujú jednotlivé albumy. Tu sa striedajú rôznorodé hudobné nápady. Ich spoločným menovateľom je vokálny prejav Petra Lipu, ktorý vychádza z odkazu velikánov jazzu a blues. Začínal svetovým repertoárom a dnes nahráva výlučne pôvodnú tvorbu. V jeho diskografii sú dva tituly remakov, Beatles in blue(s) a Slovenské evergreeny. Veľmi významnou v jeho kariére je spolupráca s Milanom Lasicom. Tento majster slova poskytol Lipovi na zhudobnenie vyše 40 svojich piesňových textov. Vznikli dve samostatné CD a okrem toho nájdeme Lasicové texty v každom projekte.
 
 
 
Spojenie prešovského funk-jazzového saxofonistu Mária „Gapa“ Garberu (IMT Smile) s bluesovým gitaristom a spevákom Romanom Mečiarom z Bojníc v kapele Gapa & Mečiar Blues Connection sa ukázalo ako neobyčajne šťastné. Kapelu založili pred 8 rokmi a odohrali už spolu množstvo klubovych či festivalových show koncertov nielen na Slovensku. Neoddeliteľná dvojica nebude chýbať ani na Kremnickej Jazzde, na ktorej odohrajú autorské skladby, ale aj hity blues-rockových legiend od Eric Clapton, B.B.King, Jimmy Hendrix.?
 
 
 
Cena vstupenky: 35€
 
 
 
* Čas plavby: cca 2 hodiny
* V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.
* Kapacita je obmedzená pre 90 ľudí.
* Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.
* V prípade nepriaznivého počasia sa max. pol hodinu počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie, bude vstupné vrátené.
 
 
 
POZOR!
 
Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste včas – pre istotu s dostatočnou časovou rezervou.
V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!
 
 
 
Upozornenie:
 
Koncert sa bude konať za sprísnených hygienických podmienok. Povinné bude prekrytie horných dýchacích ciest (rúško, šál a pod.) a pri vstupe a na toaletách bude rozmiestnená povinná dezinfekcia.
Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát