Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je pondelok 8. júla 2024, meniny má Ivan a zajtra Lujza.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 18 dní.

Domaša oslávi narodenie princa - program na víkend


25.07.2013 | Článok obsahuje video. Na známosť sa všetkým dáva, že na Domaši cez víkend vypukne nespútaná zábava. Všetko na počesť a oslavu narodenia princa - budúceho kráľa. Na Domaši vypuklo doslova šialenstvo a toto nikto nečakal. Ľudia chcú osláviť príchod princa na svet a väčšina podnikov sa na oslavy špeciálne pripravila. Penová párty, vyvesenie vlajok, kráľovské menu ale aj kráľovské ticho. Pozrite si kráľovský program na štvrtý júlový víkend na Domaši. 

  

Bufet u SISI pláž Dobrá - ( piatok, sobota )

Silvia Poláčková na oslavy pripavila delikatesu pre širokú verejnosť, podávať sa bude kráľovský langoš podľa tajného receptu kráľovskej kuchárky. Pláž so sociálnymi zariadeniami v prevádzke. Poplatok sa platí iba za použitie wc, vstup na pláž je free. Diskotéka vo vynovenom bufete u Sisi v piatok aj v sobotu od 19.00 hodiny. Bližšie informácie: 0907958435

 

Reštaurácia Sofia - Oldies a Country večer - Dobrá ( piatok, sobota )

Na počesť narodenia princa vyvesia zástavu a bude sa čapovať kráľovské pivo Plzeň. Navyše v piatok je pripravená Oldies Diskotéka - hity ktoré nestarnú. Začiatok o 20.00 hodine. V sobotu vystúpi Country kapela BB COUNTRY o 20.00 hodine. Akcia: 2 x vodka + semtex = 3.50 EUR. Bližšie informácie: 0905 522 690.

 

Palm Beach u Hricka - Dobrá ( víkend )

Na Palm Beach sa na oslavy pripravili netradične, návštevníci budú mať k dispozícii wifi pripojenie na internet a výnikajúci kebab v tradičnej placke. Vyvaliť sa ako kráľ a ešte k tomu aj surfovať na webe, tomu sa povie kráľovský oddych. K dispozícii sú lehátka, slnečníky a ihrisko pre plážový volejbal. Na pláž sa platí symbolické vstupné 1,- EURO. Bližšie informácie: 0915831268

 

Disko bar Plecháč - Dobrá ( piatok, sobota )

Špičkový disko klub Plecháč na počesť narodenia princa bude podávať nápoje v sklenených pohároch. Je to naozaj výnimočná udalosť a takéto veci sa nestávajú často.

 

Známy dídžej drtič plechov má na počasť narodenia kráľovského bábetka pripravenú extra dávku šokov pre návštevníkov aj chatárov. Určite sa je na čo tešiť. Diskotéka vo štvrtok, piatok aj v sobotu začína o 20.00 hodine. Vstupné sa stále zvažuje vzhľadom na výnimočnú udalosť. 

 

Pizzeria Pallermo - Magic Bar - Eva Holčíkovce ( piatok, sobota )

Na počesť princa majú pripravených viacero druhov pízz s extra dávkou syra. Kto nevyskúša, oľutuje. Skúškou na sobotňajšie oslavy bude piatková diskotéka, ktorá začne o 21.00 hodine s Dídžejkou Tonkou a JT Music. 

 

O 21.00 začína v Magic Bare diskotéka a hrať bude DJ Pariz. Počas celého víkendu sa bude podávať kráľovský nápoj Metaxa 5* iba za 1,20- EURO. Všetci ste srdečne pozvaní. Organizátori zabezpečili "kráľovský koč" ktorý Vás privezie aj odvezie na tieto oslavy. Stačí volať: 0908 128 698. 

 

Kemping - Tíšava ( otvorené )

V kempingu si príchod kráľovského potomka ucita tichom. Určite aj to je forma osláv. Vhodné pre rodiny s deťmi. Nie je tam žiadna živá hudba ani večerná diskotéka. Pohoda na pláži v kempingu. 

 

Na prenájom sú chatky, stanové miesta, kotlíky na varenie guľášu, požičovňa motorových lodiek aj vodných bicyklov. Navštevníci majú k dispozícii plážové lehátka všetko v cen 50 centov za osobu a deň. Bližšie informácie: 0905238293

 

Pláž - Valkov - ( otvorené )

Pláž na Valkove prevádzkuje obec. Prostredie je pokosené, WC sú v prevádzke, k dispozícii sú slnečníky. V piatok aj sobotu večer sa v Kotve konajú diskotéky.

 

Disco BAR KOTVA - VALKOV ( piatok, sobota )

Neuveriteľné. V Kotve na Valkove oslavy kráľa zobrali vážne a poriadne sa na nich pripravili. Balóny, komfety, to všetko je samozrejmosťou. V piatok o 20.00 hodine začína B-DAY Party na vonkajšom pódiu. V sobotu vypukne kráľovská penová SHOW dídžeja SAKYho. 

 

Pozvánka na kráľovskú penovú SHOW

 

 

Kemping - Monika - ( piatok, sobota )

Vstupné na pláž má byť symbolické, dnes je free. Otvorená pláž v rekreačnej oblasti Monika je pripravená na turistov. Musíme uznať, že nový prevádzkovateľ veľmi pekne pokosil a dnes je to najkrajši pokosená pláž po kempingu na Tíšave.

 

V prevádzke je reštaurácia na Kolibe s vysunutým bufetom priamo na pláži. Na Kolibe odporúčame kráľovský rezeň extra vyklepaný s vynikajúcimi mastenými zemiakmi.

 

Majiteľ stánku na pláži na počesť budúceho kráľa uvádza novinku KING BURGER s extra dávkou mäsa a syra. Kráľovské tousty podávajú v bufete na pláži pod reštauráciou Koliba. Funguje aj požičovňa vodných bicyklov. Bližšie informácie k pláži: 0905627976. 

 

Obec Lomné - ( sobota ) 

Memoriál Ladislava Švigára. Ide policajta, ktorý zomrel v službe. Obec Lomné, jeho kolegovia a priatelia na jeho počesť a pripomienku organizujú prvý ročník ( minulý rok bol nultý ) priateľský futbalový turnaj viacerých tímov, bývalých kolegov a kamarátov. Začína to o 10.00 hodine v obci Lomné na ihrisku. Všetci ste srdečne pozvaní. 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát