Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

Kvakovčania volili starostu. Rozhodovali sa medzi domácim a chatárom


26.01.2014 | V sobotu, 25. januára 2014 sa v obci Kvakovce, pod ktorú patrí rekreačná oblasť Domaša Dobrá konali doplňujúce voľby starostu obce z dôvodu, že predchádzajúci starosta obce Ján Ondovčák v auguste 2013 odstúpil z funkcie. Aké sú výsledky volieb a kto bude starostom do tohtoročnej jesene? Čítajte ďalej. 

Volebné obdobie nového Kvakovského starostu je do riadnych volieb, ktoré budú na jeseň tohto roku. Vo voľbách súťažili dvaja kandidáti. O hlasy voličov sa pobili Ján Tutko z Kvakoviec a chatár z Dobrej Mgr. Radovan Kapraľ. Ján Tutko zvíťazil o rovných 25 hlasov. 

 

Výsledky volieb

 

Ján Tutko získal celkovo: 117 hlasov voličov

 

Mgr. Radovan Kapraľ získal celkovo: 92 hlasov voličov

 

Kto je Ján TUTKO? 

Do roku 1994 pôsobil ako poslanec obecného zastupiteľstva v Kvakovciach. V roku 1994 ho občania obce zvolili prvý krát za starostu a bol ním nepretržite 12 rokov. V roku 2006 starostovskú stoličku opustil. 

 

V roku 2010 bol zvolený za poslanca obecného zastupiteľstva v Kvakovciach, v roku 2012 sa stal zástupcom starostu Jána Ondovčáka, neskôr sa stal po Ondovčákovom odstúpení zastupujúcim starostom a dňa 25. januára bol opätovne zvolený za starostu obce. 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát