Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je pondelok 8. júla 2024, meniny má Ivan a zajtra Lujza.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 18 dní.

Na Domaší vyčíňali mega lupiči


25.04.2013 | Podľa doterajších informácií bolo na Domaši vykradnutých minimálne 10 rekreačných chát. Nie je vylúčené, že na ďalšie vlámačky sa príde počas víkendu, keď chatári prídu na svoje chaty. Lupiči boli prichytený.  Kto kradol a kde? Horelo aj auto. Čítajte ďalej.

Kde sa kradlo?

Podľa doterajších informácií boli vykradnuté chaty na Dobrej v lokalite Hôrka 4 chaty, jedna chata pri reštaurácii Dobrá na kopci, jedna chata nad potravinami na Dobrej, chata v Suchom jarku. Lupiči úradovali údajne aj v Holčíkovciach na Eve a Monike.

 

Polícia v stredu "prečesávala" lokality, viacero policajných aút monitorovalo strediská, chatári videli aj policajných psovodov.

 

Kto kradol?

 

Polícia v Slovenskej Kajni odviedla perfektný a profesionálny výkon. Zlodejmi mali byť mladí muži  z Čemerného pri Vranove. Podrobnosti zisťujeme. Páchatelia asi sledujú veľa kriminálok, pretože auto, na ktorom vykrádali chaty údajne podpálili, aby zničili všetky stopy.

 

Skontrolujte si svoje chaty

 

Je možné, že vykradnutých bolo viac chát, preto by si každý chatár mal skontrolovať valstnú chatu, možno aj tú susedovu a vlámanie nahlásiť na číslo 158, nakoľko sa môže stať, že aj rovnakí zlodeji vykradli aj tú Vašu chatu.

 

Podrobnosti zisťujeme.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát