Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

Obec Kvakovce pod vedením Jána Tutka dlží sociálnej poisťovni


23.09.2013 | Obecný úrad v Kvakovciach vedie približne od polovice leta 2013 poslanec obce Ján Tutko. Stalo sa tak po tom, čo starosta obce Ján Ondovčák záhadne a náhle odstúpil z funkcie starostu zo zdravotných dôvodov. Vyzerá to tak, že sa obec Kvakovce dostáva do platobnej neschopnosti. Dlžník sociálnej poisťovne pritom nesmie čerpať žiadne peniaze ani dotácie. Čítajte ďalej. 

Príjmy z predaja pozemkov na Dobrej, príjmy z daní, ktoré sú vyššie ako vo Vysokých Tatrách, podielové dane zo štátneho rozpočtu. To všetko nestačí na to, aby obec Kvakovce včas plnila svoje záväzky voči štátu - sociálnej poisťovni. 

 

Verejné osvetlenie nesvieti, investície v rekreačnej oblasti Dobrá na bode mrazu a obec Kvakovce pod vedením Jána Tutka nemá peniaze na vyrovnanie dlhu voči Sociálnej poisťovni? Pripomeňme, že za omeškanie je potrebné platiť penále, ktoré opäť zaplatia občania a chatári. 

 

Kde sa strácajú peniaze chatárov a občanov z obecnej kasy, keď chýbajú peniaze na úplne základné funkcie? Sú to odmeny pre poslancov obecného zastupiteľstva? Sú to predražené stavebné dozory? Sú to iné cestičky, kadiaľ sa odlievajú peniaze z obecnej kasy? 

 

Ján Tutko by mal vysvetliť, prečo pod jeho vedením je obec Kvakovce vedená medzi dlžníkmi Sociálnej poisťovne a čo urobil s obecnými peniazmi. Ak je údaj uverejnený na oficiálnej stránke Sociálnej poisťovne pravdivý, potom by mal Ján Tutko zaplatiť penále z vlastného vrecka. Prípad sledujeme, bude Vás o vývoji informovať. 

 

Dlh sociálnej poisťovni k 23.9.2013 bol viac ako 1200,- EUR. 

 

Aktuálna situácia tu: www.socpoist.sk/zoznam-dlznikov-emw/487s

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát