Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

Okolo Domaše s novým organizátorom, ale rovnakou pohodou a atmosférou


22.11.2013 | Prevzaté z regiónvranov.sk: Okolie vodnej nádrže Domaša sa stalo rajom pre rekreačných cyklistov. Na tento potenciál sa pred siedmimi rokmi rozhodol upozorniť Martin Pipa z OZ Mega, keď spolu s priateľmi zorganizoval podujatie Okolo Domaše – Osem Tibeťanov symbolizujúcich rovnaký počet zastávok v jednotlivých rekreačných strediskách.

 

Keďže 40 kilometrov Okolo Domaše nie je o demonštrácii kondície, či technických zručností, ale na prvom mieste je pohoda spojená so zábavou v kruhu priateľov, záujem verejnosti každým rokom stúpal a na štart posledného ročníka sa postavil rekordný počet 1 411 cyklistov. Na túto atmosféru chce nadviazať aj nový organizátor - Bike Team Vranov (BTVT).

 

 „Na organizácii Okolo Domaše sme sa podieľali od vzniku podujatia a po poslednom ročníku akosi prirodzene z našich debát vyplynulo, že od M. Pipu preberieme štafetový kolík. Vysoko nastavenú latku berieme ako hodenú rukavicu, preto máme v pláne viacero noviniek a prekvapení, ktoré budeme zverejňovať postupne,“ dodal s úsmevom Martin Palenčík z Bike Teamu Vranov.

 

Domaša, ktorej sa hovorí aj Perla východu, ponúka kombinovanú trať. Jej veľká časť však vedie prírodnými cestami po brehoch, ktoré odhaľujú často ukryté, no nádherné zákutia. Napriek celodennému programu dominuje nad únavou príjemný relax a množstvo zážitkov. Vďaka tomu sa toto podujatie stalo vyhľadávaným pre celé rodiny a všetky vekové kategórie. 

 

„Okolo Domaše je v prvom rade o ľuďoch. Na trati je čas absolútne nepodstatný, lebo sa niet kde ponáhľať. Ak sa niekomu stane, že ho prekvapí technický problém, ostatní mu okamžite pomôžu a nikto sa nepozastavuje nad tým, že sa vidia prvýkrát v živote. Za nový organizačný tím môžem sľúbiť, že urobíme maximum pre to, aby sa ľudia stále cítili rovnako príjemne a vracali sa k nám s novými priateľmi,“ zdôraznil M. Palenčík.

 

Hoci sa 7. ročník, uskutoční až o osem mesiacov, členovia BTVT už intenzívne pracujú na tom, aby bol pre účastníkov pripravený maximálny komfort, ktorý začína prístupom k informáciám aj prostredníctvom mediálnych partnerov. 

 

„Som veľmi rád, že sa nám už v tomto čase podarilo uzatvoriť silné partnerstvo v podobe nadviazania spolupráce s MTBikerom. Spojenie najväčšieho bike webu v strednej Európe s najväčším bike podujatím na Slovensku prinesie návštevníkom MTBikera viac detailnejších informácií z kuchyne Okolo Domaše. Chystáme taktiež redizajn webu, ktorý by sme radi spravili troška atraktívnejším. Samozrejme pracujeme aj na získaní ďalších partneroch pre podujatie aby sme úroveň zasa o troška pozdvihli,“ uviedol M. Palenčík.

 

Imrich Makó

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát