Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

OZNAM: Starostka Novej Kelče presunula stretnutie s verejnosťou


25.04.2014 | Starostka obce Nová Kelča pani Bc. Mária Telepúnová telefonicky kontaktovala podpredsedu Združenia chatárov a rekreantov Domaše Mgr. Milana Petríka ohľadom stretnutia s občanmi, ktoré sa malo uskutočniť už túto sobotu. Kedy bude nový termín stretnutia? Čítajte ďalej.

 

 

Pani starostka sa ospravedlnila pre vyťaženosť z pracovných a rodinných dôvodov a tieto dôvody podpredsedovi združenia aj zdôvodnila. 

 

Podpredseda združenia Mgr. Milan Petrík akceptoval dôvody pani starostky Bc. Marie Telepúnovej a združenie preto navrhlo iný, prijateľnejší termín.

 

Nový termín stretnutia s verejnosťou je preto navrhnutý na sobotu, 3. mája o 17.00 hodine v priestoroch obecného úradu v Novej Kelči. Na tomto stretnutí by mala pani starostka vysvetliť všetky kroky, ktoré urobila na ochranu verejného záujmu a svoje dôvody zámeny pozemkov v rekreačnej oblasti Nová Kelča. 

 

Chatári, rybári a rekreanti sa zároveň dozvedia, čo ich čaká s ich obľúbenou plážou ďalej. 

 

Starostka obce prisľúbila, že zverejní pozvánku na stretnutie s občanmi v dostatočnom predstihu, takže Vás o tom budeme informovať, situáciu podrobne sledujeme.  

 

Pani starostka zároveň podpredsedu združenia informovala, že intenzívne pracuje na zverejnení všetkých Zápisníc zo zasadnutí obecného zastupiteľstva od kedy je starostkou, t..j od roku 2002 po súčasnosť. Zápisnice by mali byť zverejnené na internetovej stránke obce novakelca.sk do 8, respektíve 16 pracovných dní, od kedy jej bola doručená žiadosť o informácie.

 

Zverejnenie Zápisníc preto môžeme očakávať pravdepodobne v priebehu budúceho týždňa na stránke www.novakelca.sk

 

na obrázku: starostka obce Nová Kelča pani Bc. Mária Telepúnová v rekreačnej oblasti Nová Kelča pri pozemkoch, ktoré sú predmetom záujmu verejnosti

 

 

Výzva Združenia chatárov a rekreantov Domaše

Vyzývame všetkých chatárov, rybárov a rekreantov, aby sa nasledujúci víkend zapojili do upratovania, ktorú organizuje partia dobrovoľníkov a nadšencov Domaše pod vedením Rastislava Košalka, ktorý je spoluautor iniciatívy Vyčisťme si brehy Domaše. Je prirpavený bohatý kultúrny program pre deti v strediskách Monika a Eva. 

 

Klub Vranovských Vydier sa rozhodol upratovanie rozšíriť aj na rekreačnú oblasť Dobrá, kde by sa mal dobrovoľný zber odpadkov uskutočniť v sobotu, od 9.30 hodiny. 

 

Podrobný program tu: 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát