Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je utorok 9. júla 2024, meniny má Lujza a zajtra Amália.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 17 dní.

Petíciu za záchranu Domaše podpísalo 12.616 občanov


18.12.2012 | Petičná akcia za Záchranu Domaše sa blíži k svojmu záveru. Ako sa nám podarilo zistiť od členov petičného výboru, do dnešného dňa ju podpísalo cca. 12.616 občanov z viacerých miest a obcí Slovenska, čo je úctyhodné číslo. Na zbere sa podieľalo množstvo dobrovoľníkov, ale aj nadšencov z Domaše a okolia.

Petičný výbor v zložení Andrej Šust - ako predseda, Mgr. Radovan Kapraľ a Pavol Pelák ako členovia začal svoju činnosť v lete tohto roku. Iniciatíva bola reakciou na klesajúcu hladinu vodnej nádrže Domaša a nečinnosť kompetentných orgánov.


Do 7. januára očakávame ešte petičné hárky, ktoré majú ľudia u seba v teréne. Po tomto termíne je pripravená tlačová konferencia, na ktoreje budú zverejnené podrobnosti o tom, ako petičná akcia prebiehala, koľko občanov a z akých miest ju podpísalo.

 

Na tejto tlačovej konferencii bude verejnosť informovaná, komu budú podpisy odovzdané a petičný výbor predstaví kroky, ktoré chce podniknúť na odvrátenie nelichotivého stavu na Domaši. O všetkom Vás budeme informovať.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát