Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

Polícia objasnila krádeže v chatách a v lodenici na Domaši


04.03.2014 | Prevzaté z regiónu Vranov:  Polícia v Slovenskej Kajni objasnila tri prípady krádeží v chatkách a jednu krádež v lodenici v Rekreačnej oblasti Domaša, okres Vranov nad Topľou. Celková škoda spôsobená týmito krádežami presiahla sumu 5 200 eur. Ku krádežiam došlo v priebehu mesiaca december minulého roku až január tohto roku.

 

Z uvedených prečinov krádeží a porušovania domovej slobody boli obvinení dvaja Vranovčania vo veku 20 a 23 rokov. Išlo o objekty v rekreačnej oblasti časť Holčíkovce "Zajačia Debra" ako aj časť Nová Kelča.

 

"V každom z prípadov obvinení Vranovčania vypáčili vchodové dvere na objekte a odniesli si rôzne veci ako napr. televízor, posteľné prikrývky, závesný elektromotor na čln, trakčné batérie, kalové i ponorné čerpadlo, uhlovú brúsku, príklepovú vŕtačku, kotúčovú pílu, niekoľko kanistrov naplnených benzínom, nafukovací gumený čln a teleskopické udice," informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. 

 


Ako doplnila, obvinení muži boli umiestnení do cely policajného zaistenia a poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Slovenskej Kajni spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby.

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát