Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

Posteľné hry mladého páru v hoteli Domaša sa skončili katastrofou


09.01.2014 | Zaujímavý prípad sa udial v hoteli Domaša pred vianočnými sviatkami. Pikantné tajomstvo izby č. 109 vyzradili až oprávari, ktorí boli privolaní na pomoc. Mladý sympatický pár údajne zo západného Slovenska sa ubytoval v hoteli Domaša - Bogárka na jednu nevinnú noc. Všetko vyzeralo ako obyčajne, nikto netušil, čo sa stane na druhý deň ráno. 

 

Začalo to nevinným ubytovaním 

Bolo hotelové ráno ako obyčajne, nič mimoriadne sa nedialo. Mladík, ktorý sa ubytoval so svojou priateľkou deň pred tým prišiel na recepciu hotela a požiadal recepčného o vŕtačku a hmoždinu. 

 

Recepčný hotela Lukáš, ktorý si neželá byť menovaný sa riadil heslom "Náš zákazník - náš pán". Mladému mužovi poskytol vŕtačku aj hmoždiny. Ako hovorí, vôbec ho nenapadlo opýtať sa, na čo to vlastne mladý muž potrebuje. Asi po 15 minútach sa ozval z horného poschodia obrovský krik. 

 

To priateľka mladého muža kričala o pomoc a volala na personál hotela, aby rýchlo prišiel. Pohľad, ktorý sa im naskytol stál za to. Zo steny nad posteľou striekala horúca voda, lampa bola vytrhnutá na zemi a posteľ mala odlomenú nožičku. Všade po zemi aj na protiľahlej stene bola horúca voda. Mladý muž kričal, že je smoliar a prečo práve jemu sa také niečo muselo stať a jeho priateľka mu nadávala. 

 

Čo sa vlastné stalo? 

Nikto to nechápal, ale neskôr všetko vyšlo najavo a mladý pár prehovoril o nepríjemnej situácii. Priateľka priviazala svojho priateľa o lampy nad posteľou. Pri posteľných hrách jedna z lámp nevydržala a vytrhli ju zo steny. Tak sa to celé začalo.  Izbou "hriechu" bola hotelová izba číslo 109. Pozri obrázok. 

 

Izba v pôvodnom stave a lampamy nad posteľou

 

Foto prevzaté z: hoteldomasa.sk/ 

 

 

Mladému páru sa zdalo hlúpe vysvetľovať, ako lampu vytrhli, preto chcel mladý muž ráno lampu naspäť prišrubovať. Požičal si vŕtačku od hotelového recepčného aj hmoždiny a išiel rovno na vec.

 

Netušil, že hotel Domaša má v stenách pod omietkou umiestnené vykurovacie trubice. Je to podobné ako pri podlahovom kúrení, akurát tepelný had je v stene. 

 

Keď vŕtal nové otvory, prevŕtal tepelného hada a problém bol na svete v podobe horúcej striekajúcej vody zo steny. Ako potvrdil neskôr privolaným robotníkom, bol z toho v takom šoku, že nevedel, či má volať personál alebo sanitku. Robotníkom povedal, že keď začala striekať voda zo steny, priateľka sa s ním kričajúc rozišla, ale neskôr, keď bolo po všetkom to vzala späť. 

 

Kto to prezradil? 

Celý incident prezradili robotníci, ktorí boli provolaní na miesto činu, aby vysekali otvor a zatavili tepelného hada v stene hotela. 

 

Kto zaplatil škodu? 

Všetkú škodu ochotne zaplatil mladý pár, ktorý bude na osudné ráno v hoteli Domaša určite ešte dlho spomínať a mladý muž pri svojom odchode z hotela zdôraznil, že už žiadne opravy na vlastnú päsť robiť nikdy nebude. Hotel bol navyše aj poistený. 

 

Čo na to personál hotela? Vyjadrila sa len zbožná žena. 

Personál aj majitelia hotela sa k celej veci vyjadrovať nechcú. Jediný, kto si povedal svoje bola hotelová kuchárka, ktorú všetci volajú Marička - zbožná žena z neďalekej obce, ktorá izbu plnú hriechu dokonca odmietla upratať. Marička má vo veci jasno a hovorí. 

 

,,Už sme tu skoro i zhoreľi. Bul tu romanťik so švičkami a chycel še stoľik u chyži. Aľe to bulo nič s totu potopu co teraz".

 

Marička vyriekla nekompromisný verdikt ,,To vona je na viňe, tota mlada. Nemala ho co priviazac ku lampe. Tote mlade co neška vystrajaju, ta to nenormalňe zbešňete. 

 

Šak i ja bula mlada aľe keby mi ja svojoho staroho ku lampe priviazala, taku by mi jednu pripasal, že sebe to neznam ani predstavic co by bulo so mnu. Ta dze, majce rozum ľudze božské" dodáva zbožná žena na záver. 

 

Čo na to okolie? 

Hovorí sa, že proti gustu, žiadny dišputát. 

 

Fotografie z poistnej udalosti

 

    

   

 

   

 

 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát