Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je pondelok 8. júla 2024, meniny má Ivan a zajtra Lujza.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 18 dní.

Starosta Kvakoviec Ján Ondovčák čelí trestnému stíhaniu


02.08.2013 | Podarilo sa nám získať informáciu, že Okresné riaditeľstvo policajného zboru - odbor kriminálnej polície začal dňa 9.7.2013 Trestné stíhanie pre podozrenie za prečin zneužívania právomocí verejného činiteľa zo strany starostu obce Kvakovce Jána Ondovčáka. Podľa našich informácií sa jedná o nemalé sumy peňazí, ktoré odišli z obecného účtu v Kvakovciach v poslednom období. Čítajte ďalej

Predražené nákupy, utajovanie dokladov o hospodárení obce Kvakovce zo strany starostu obce Jána Ondovčáka a jeho zástupcu Jána Tutka, nezákonne zvolané zasadnutie obecného zastupiteľstva, podozrenia z podvodov pri výstavbe kanalizácie a vodovodu, ktoré stále vyšetruje polícia, kauza sfalšovaných stavebných denníkov, netransparentné hospodárenie na obecnom úrade.

 

To všetko je vizitka starostu obce Jána Ondovčáka, jeho zástupcu Jána Tutka a poslancov obecného zastupiteľstva. Pripomeňme, že starostu obce uznali 2 krát za vinného za porušenie zákona o Slobodnom prístupe k infomráciám. 

 

Podľa našich informácií je starosta obce podozrivý zo zneužitia právomocí, pretože objednal a vyplatil niekoľko násobne predražené služby pre obec Kvakovce za tisícky EUR a to všetko potajomky a v rozpore s platnou legislatívou.

 

V prípade preukázania viny hrozí vinníkovi trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov. 

 

Zisťujeme podrobnosti a o všetkom Vás budeme informovať. 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát