Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je nedeľa 7. júla 2024, meniny má Oliver a zajtra Ivan.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 19 dní.

Starostka Novej Kelče Mária Telepúnová navrhla termín schôdze, zatiaľ mlčí


21.05.2014 | Podpredseda Združenia chatárov a rekreantov Domaše Mgr. Milan Petrík požiadal starostku obce Nová Kelča p. Bc. Máriu Telepúnovú o to, aby zvolala verejnú schôdzu, kde by chatárom, rybárom a celej verejnosti vysvetlila svoje kroky v súvislosti s prevodom rozsiahlych pozemkov pri vode z vlastníctva obce na súkromníka. Ako reagovala starostka? 

 

O čo ide? 

Široká verejnosť bola pobúrená umiestňovaním zákazových tabúľ na kedysi verejných plážach. Ľudia boli a sú posielaní preč. 

 

Pozemky pri vode previedla obec Nová Kelča pod vedením Márie Telepúnovej na súkromníka. Ten začal zamedzovať ľuďom prístup k vode. Chatári, rybári a rekreanti boli oprávnene zo vzniknutej situácie pobúrení a dožadovali sa odpovedí, ktoré neprichádzali.

 

Podpredseda Združenia chatárov a rekreantov Domaše Mgr. Milan Petrík navrhol pani starostke Bc. Telepúnovej dva termíny, ktoré jej ako sama uviedla nevyhovovali. Požiadal ju preto, aby navrhla termín stretnutia s verejnosťou sama starostka a ona pri telefonickom rozhovore navrhla termín sobota, 24. máj 2014. 

 

To znamená, že stretnutie s verejnoťou by sa malo uskutočniť už túto sobotu. Starostka obce Nová Kelča Bc. Mária Telepúnová zatiaľ mlčí, žiadne stretnutie s verejnosťou nezvoláva a to aj napriek tomu, že sama navrhla pre ňu prijateľný termín. Na zvolanie stretnutia má ešte tri pracovné dni. Uvidíme, či svoje slovo dodrží.

 

O tom, či starostka stretnutie, ktorého termín sama navrhla zvolala, alebo nezvolala vás budeme informovať. 

 

Nová anketa 

Vyjadrite názor v novej ankete. Vysvetlí starostka Novej Kelče svoje kroky verejnosti a obháji svoj postup, alebo svoje kroky nevysvetlí? 

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát