Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je pondelok 8. júla 2024, meniny má Ivan a zajtra Lujza.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 18 dní.

Účasť na cyklotúre možno presiahne celoslovenský rekord - pridajte sa aj Vy


14.06.2013 | Neuveriteľných 1155 ľudí bolo k včerajšiemu dňu zaregistrovaných cyklistov na cyklopodujatie Okolo Domaše, ktoré sa uskutoční dňa 6. júla 2013. Príďte aj Vy na toto podujatie a spolu možno dosiahneme  celoslovenský rekord. Koľko cyklistov ešte chýba? Čítajte ďalej.

 

Už iba 45 cyklistov a z podujatia Okolo Domaše sa stane najväčšie cyklistické podujatie svojho druhu na Slovensku. Podľa dostupných informácií bolo doteraz na najväčšom cyklisticom podujatí na Slovensku údajne úctyhodných 1200 cyklistov.

 

Cyklopodujatie Okolo Domaše je však o niečom inom. Nie je to klasický pretek, žiadne poradie sa tu nevyhodnocuje, ide skôr o to, aby sa ľudia zúčastnili, pohodovým tempom navštívili postupne všetky strediská na Domaši a strávili pekný víkend so svojou rodinou. Vyhodnotenie spočíva len vo vyhlásení najstaršieho  a najmladšieho účastníka.

 

Krásna príroda, voda v Domaši skoro na maxime čo je po 2 rokoch jav nevídaný, bohatý kultúrny program, občerstvenie a tričko na pamiatku k tomu, to všetko zažijete, ak sa zaregistrujete na cyklistické podujatie Okolo Domaše. 

 

Trasa cyklistov pôjde opäť cez priehradný múr, ktorý má byť opäťovne po roku sprístupnený pre verejnosť od 1. júla 2013, tentoraz však už na trvalo. Nádherné výhľady, občerstvenie v každom stredisku a perfektná organizácia sú zárukou dobre stráveného dňa pre Vás a Vašu rodinu.

 

Trasa je ideálna aj pre všetky vekové kategórie a zvládli ju aj šesť ročné deti.

 

Ak ste sa ešte nezaregistrovali, môžete tak stále urobiť na stránke www.okolodomase.sk

 

Tešíme sa na Vašu účasť.

 

Video z roku 2012

  

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát