Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je pondelok 8. júla 2024, meniny má Ivan a zajtra Lujza.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 18 dní.

Vzniká nové promo video o Domaši - pozrite si trailer


05.08.2013 | Článok obsahuje video trailer: Team domasacity.sk už túto jeseň predstaví nové promo video o Domaši. Pôjde o unikátny dokument, ktorý predstaví Domašu z iného - lepšieho svetla. Traja kameramani, vrtuľník, lietadlo, zostrih historických záberov, ktoré doteraz nikto nikdy nevidel. Čítajte ďalej

 

To všetko a ešte omnoho viac bude obsahovať video dokument s pracovným názvom ...we love Domaša... hovorí jeho spoluautor Rado Kapraľ. Našim cieľom je spracovať materiál, ktorý ukáže všetko pozitívne, čo na Domaši je.

 

Malo by ísť o video, ktoré doteraz o Domaši nikto nenatočil a myslíme si, že bol najvyšší čas.  Získali sme tiež zaujímavé archívne zábery z pôvodných obcí ale tiež videá z rekreácií z čias socializmu. Diváci sa tak prostredníctvom časti dokumentu vrátia o niekoľko desiatok rokov späť. 

 

Dali sme dokopy troch zaujímavých filmárov, ktorí majú radi Domašu. Každý z nich sa špecializoval doteraz na rôznu oblasť. Kubo Augustínsky točil v prevažnej miere extrémne športy. Kubo Fabián sa zameriaval na prírodu a zvieratá no a Jaris Vaľko je expertom na zachytenie ľudí a emócií a jeho doterajšie projetky hovoria úplne za všetko. 

 

Je to veľmi zaujímavá autorská filmárska kombinácia a sám som zvedavý, čo z toho vznikne, dodáva spoluautor myšlienky natočiť promo dokument o Domaši na záver. 

 

Pozrite si trailer

Pozrite si trailer na zaujímavý dokument, ktorý bude zverejnený už túto jeseň. Trailer má necelé dve minúty a je v čiernobielej farbe. Na oveľa viac a oveľa krajších záberov z rôznych uhlov pohľadu, zo vzduchu aj spod vody sa môžete tešiť už  túto jeseň. 

 

Trailer

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát