Teplota vody 27,4 stupňov. Blíži sa diaľkové plávanie. Štartuje letné kino pod hviezdami na Dobrej.

Dnes je sobota 6. júla 2024, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver.

Do začitaku olympijskýh hier ostáva 20 dní.

Vznikla snaha o obnovenie festivalu Summer fest Domaša


17.06.2014 | Snaha o obnovenie festivalu Summer fest Domaša nabrala reálne kontúry. Jednodňový program s menším rozpočtom prinesie síce menej muziky, ale snahu oživiť kultúru na Domaši treba jednoznačne oceniť a podporiť ju svojou účasťou. O zaujímavú a kvalitnú hudobnú produkciu núdza určite nebude. Čítajte ďalej.  

 

Z histórie festivalu SUMMER DOMAŠA FEST

Festival Domaša fest vydržal na Domaši dlhých deväť rokov a bol to najväčší festival na Východnom Slovensku. Boli to úspešné roky, na ktoré  návštevníci festivalu v dobrom spomínajú.

 

Ataky na festival prišli hlavne zo strany Holčíkovskej samosprávy a zo strany starostu obce Michala Flešára. Ten kládol organizátorom podľa našich informácií neprimerané podmienky. O neserióznosti starostu Flešára a jeho správaní kolujú medzi prevádzkovateľmi rekreačných zariadení  na Eve a Monike doslova legendy. 

 

Zopakuje sa úspech festivalu z rokov minulých? 

 

Desiatky tisíc návštevníkov

 

 

 

Bohatý kultúrny program trvajúci dva dni a dve noci

 

 

Kempingy plné návštevníkov festivalu

 

 

 

Rok 2012 bol pre festival osudný

Pohár trpezlivosti pomaličky pretekal až úplne pretiekol. Problémy v Holčíkovciach a so starostom Flešárom boli také rozsiahle, že organizátori v roku 2012 náhle presunuli festival do obce Nová Kelča.

 

Zlé počasie v kombinácii so zmenou lokality definitívne spečatili osud festivalu v rekreačnej oblasti Domaša. Festival na Domaši neprežil ani jednu dekádu a za zmienku stojí aj fakt, že vo všetkých ostatných lokalitách na Slovensku festival pokračuje ďalej.  

 

Ľudia z regiónu prišli o zábavu, obec Holčíkovce a prevádzkovatelia rekreačných zariadení o značný zdroj svojho príjmu. Verejnosť bola zo správania starostu Michala Flešára pobúrená.

 

Nič to. Festival síce neprežil pôsobenie Michala Flešára, ale z jeho pohľadu je možno podstatné to, že on prežil festival.  Blahoželáme mu. 

 

 TO JE ON

Michal Flešár - starosta Holčíkoviec

zodpovedá za brutálny úpadok rekreačných oblastí Eva a Monika

 

 

 

Welcome Summer Domaša fest 2014

Za obnoveným festivalom nestojí agentúra HIT PRODUCTION, ktorá pôvodný festival organizovala v rámci štyroch letných festivalov na Slovensku.

 

Za festivalom Welcome Summer Domaša Fest stoja jednotlivci, ktorí  sa snažia obnoviť tradíciu, ktorá v roku 2012 na Domaši zanikla.

 

Organizovať jeden festival je ale finančne omnoho náročnejšie, ako organizovať festivalovú šnúru po Slovensku. Prejavuje sa to v menších reklamných a mediálnych partnerstvách.

 

Aj z tohto dôvodu bude festival jednodňový a začne sa v piatok, 4. Júla od 14.00 hodiny do 03.00 hodiny na mieste pôvodného festivalu v rekreačnej oblasti EVA – Holčíkovce.

 

Organizátori festivalu sa vybrali na „tenký ľad“ do neistých Holčíkovských vôd, preto ich snahu treba jednoznačne oceniť a podporiť ju svojou účasťou.

 

V programe vystúpia:

 

Hex
Gladiátor
Zuzana Smatanová
Helenine Oči
Smola a Hrušky
Paranoid
Jeno´s Brothers
.Stepaside.
DJ Milan Lieskovský

 

web festivalu

 

www.domasafestival.sk

 

Predávate, alebo kupujete? Pridajte bezplatne svoj inzerát.

Pridaj inzerát