Teplota vody 27,6 stupňov. Vo štvrtky a soboty letné kino pod hviezdami na Dobrej v hoteli Garden.

Dnes je nedeľa 1. septembra 2024, meniny má Drahoslava a zajtra Linda.

Do Slovenských Navalis ostáva uplynul .

Rakúske regióny sa snažia o slovenských cyklistov


15.05.2015 | Rakúsko má výborne vybudovanú sieť cyklociest a platí to aj o regiónoch, ktoré susedia so Slovenskom. Tie sa snažia rôznymi aktivitami a ponukami zaujať aj slovenských klientov.

Platí to aj pre Dolné Rakúsko. Región pripravil pre slovenských cyklistov novú cyklomapu v slovenčine. Okrem siedmych hlavných Top cyklistických okruhov sú v nej cyklotrasy vhodné pre rodiny s deťmi i náročnejšie horské cyklocesty či nové tipy na hviezdicové výlety so zážitkovými miestami a atrakciami.

 

Mapa vznikla podľa Lenky Kollárovej z dolnorakúskej turistickej centrály špeciálne pre potreby cyklistov zo stredoeurópskeho regiónu. Nie sú v nej vyznačené len cyklotrasy, ale aj kultúrne pamiatky, hrady, zámky, kostoly, múzeá a turisticky atraktívne miesta v rámci topografickej mapy. Obsahujú aj stručnú charakteristiku trasy, informácie o jej náročnosti, dĺžke i prevýšení aj tipy na ubytovanie, reštaurácie a vinárstva.

 

Celý článok nájdete na http://www.etrend.sk/relax/rakuske-regiony-sa-snazia-o-slovenskych-cyklistov.html?utm_source=etrend&utm_medium=section&utm_campaign=listing.